Skip to main content
Rixtwei 88
8915 JM
Leeuwarden
0634568018
班级数: 3
老师数: 5
学生数 : 50
弗里斯兰中文学校介绍
 
我们Friesland 终于有自己的中文学校啦!经过一年多的努力,在Delft 中文学校帮助下我们Friesland成立了属于我们自己的中文学校。我们的老师都是经过国务院侨办与广州暨南大学培训过的认证教师,
中文学校的目标是希望教授给孩子们的不仅仅是华文知识,还希望孩子们可以了解中国文化,中国历史,身为海外华侨华裔,我们的根在中国,希望我们的后代不要把我们根断掉,华文是连接祖国的文脉,希望我们的孩子可以不要忘记自己的语言!今年我们的中文学校预计开设3个班,每个班15人。第一年我们想控制好教学质量!所以报名额满即止!开学日期为2018年9月8号,每周六11:00-13:00 上课。
我们的学校是非营利机构!我们要做的是教育!希望通过我们的努力可以使我们的中文学校成功的开办起来!希望各位家长前来了解并给与支持!
 
Stichting Chinese school Friesland is gestart in 2018. Stichting Chinese school Friesland is tot stand gekomen in samen werking met de Stichting Chinese school Delft.
 
Het doel van onze school is niet alleen Chinese les geven maar ook om meer te weten komen over de Chinese cultuur en geschiedenis.
 
In 2018 zijn we al begonnen met drie klassen. Elke klas met ongeveer 15 studenten. Voor het eerste jaar hebben we het aantal aanmelding beperkt gehouden om er voor te zorgen dat we de kwaliteit kunnen garanderen.
 
Alle kinderen kunnen komen om een Chinese les te proberen. Wij hopen dat door onze harde werk de kinderen goed leren te communiceren in het Chinees.
 
Onze school heeft drie leraren en twee leraar assistenten. Zei zijn geselecteerd door de Stichting Chinese school Delft.
 
Onze leraren zijn gecertificeerde leraren die zijn opgeleid aan de Guangzhou Jinan universiteit ondersteunt door de “ Overseas Chinese Affairs Office of the State Council” .
 
De school is een non-profit organisatie.
 
Lessen 
 
De lessen zijn op elke zaterdag buiten de schoolvakanties van 11:00 to 13:00
Contact
Lokatie:
Zaal enzo 
Kalverdijkje 77C
8924 JJ Leeuward
弗里斯兰中文学校